6 Comments

 1. On this place we will regular place posts to read about permanent make-up. About pigment, new technics, new tools, colors and everything what will be interesting to know about PMU.

 2. Er worden regelmatig vragen gesteld over de tweede behandeling. Daarom vooraf een uitleg over de procedure.
  Normaal bestaat de procedure uit twee en soms meer behandelingen. De extra behandelingen zijn niet altijd noodzakelijk maar worden echt aangeraden om het resultaat te optimaliseren en te controleren. De cliënt bepaald zelf of de extra behandelingen noodzakelijk zijn. Vandaar dat de prijs van de behandelingen is opgesplitst in een prijs voor de eerste en een voor elke extra behandeling. De kosten voor een extra behandeling bestaan hoofdzakelijk uit die voor de behandeling gebruikte materialen.

  Het resultaat kan namelijk licht afwijken van de gewenste, geadviseerde of gevraagde kleur. De eigenschappen van de huid zijn niet voor iedereen gelijk. Dit wordt veroorzaakt doordat de huid wat vochtiger kan zijn, iets meer vet bevat, een andere zuurgraad heeft of van kleur kan verschillen. Hierdoor kunnen kleine kleurverschillen ontstaan ten opzichte van de aangegeven gewenste kleur of kan het pigment op kleine delen wat minder zichtbaar zijn. Ook de vorm kan doordat u gespannen bent en uw gelaatsspieren niet geheel ontspant net even afwijken. Bovendien is het niet altijd duidelijk of de cliënt het nazorg advies heeft gevolgd. Tijdens een extra behandeling is het mogelijk hier rekening mee te houden en het resultaat te optimaliseren. De cliënt mag uiteraard zelf bepalen of een extra behandeling noodzakelijk is. De specialist legt het u graag uit als u vragen heeft. De extra behandelingen kunnen plaatsvinden tot 3 maanden na de eerste behandeling maar niet eerder dan ruim 6 weken na de eerste behandeling omdat de huid eerst moet genezen. Na 3 maanden is er weer sprake van een nieuwe procedure. Na een complete procedure blijft de permanente make voor de meeste mensen een tot wel meer dan 2 jaar mooi.

  Wilt u niet extra betalen voor de vervolgbehandelingen dan kunt u een pakket behandelingen afspreken voor een behandeling en één of meer vervolgbehandelingen. De tarieven staan in onze prijslijst op de website.

 3. Olena Radio

  REACH 2022 PIGMENTS
  We are pleased to provide permanent make-up pigments that are completely compatible with the new REACH 2022 rules in Europe.

  REACH relates to all chemical compounds found in everyday life.

 4. Mag ik douchen na een behandeling?
  Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Natuurlijk mag u douchen. Richt de straal niet op de behandelde plek. Smeer anders eerst de plek even in met een wattenstaafje vaseline. Niet droogvegen maar voorzichtig deppen.

 5. Is PMU voor een donkere huid lastiger?
  Meestal is een donkere huid sterker dan een licht gekleurde huid en uitermate geschikt voor PMU. De kleur moet vaak wat donkerder. Daarom wordt eerst de behandeling uitgevoerd in de kleur waarvan de PMU artist denkt dat die goed is. Soms is een extra behandeling nodig omdat de kleur nog iets te licht is. Maar voorzichtig beginnen is toch de beste optie. Het eindresultaat telt!

 6. Momenteel loopt de actie: 189,- voor een procedure. Dit doen we 1 maand per jaar om iedereen de kans te geven om een perfecte permanente make-up behandeling te ondergaan. De actie stopt eind oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *